De Citit : Cărți

Christophe Andre: „Seninatatea – 25 de povestiri despre echilibrul interior”

| 12 martie

Echilibrul emotional ideal este asigurat de un raport de doua treimi de stari sufletesti pozitive la o treime de stari n²egative. Cum atingi acest echilibru?
Afla din noua carte a cunoscutului psihoterapeut francez Christophe Andre: Seninatatea – 25 de povestiri despre echilibrul interior.

Ne-ar placea sa ramanem mereu senini… Dar viata ne tulbura apele, iar demonii nostri launtrici se trezesc: atunci devenim ingrijorati, ne pierdem speranta, ne risipim. Prin cele 25 de istorioare si prin invatamintele lor, cartea va propune sa inaintati, in ritmul vostru, pe calea echilibrului si a seninatatii. Descoperiti intelepciunea vietii de zi cu zi ascunsa in micile si efemerele momente de fericire, precum un telefon de la un vechi prieten, un jurnal abandonat si redescoperit sau o frunza dansand in vantul tomnatic. Invatati sa savurati clipa, sa va relaxati, sa zambiti si va mentineti trupul binedispus si spiritul treaz.
"Exista astfel de zile cand sufletul iti este senin: te simti cum nu se poate mai bine. Inlauntrul tau, totul este limpede si calm. Nimic, absolut nimic nu iti lipseste. Tot ce ai nevoie se afla aici…"
Christophe Andre este medic psihiatru la Spitalul Sainte-Anne din Paris si profesor la Universitatea Paris X. Editura Trei a mai tradus din titlurile psihoterapeutului francez: Imperfecti, liberi si fericiti; Starile sufletesti; Cum sa-ti construiesti fericirea si Cum sa te iubesti pe tine pentru a te intelege mai bine cu ceilalti.

Autor: Christophe Andre
Nr. de pagini: 144
Colectia: Psihologie Practica
Editura TREI