De Citit : Reviews

Play Café

| 30 mai

Te invitam si pe tine sa descoperi un loc cu totul aparte, situat in “sufletul” studentilor, aproape de Campusul Hasdeu, mai exact pe Str. Victor Babes, nr. 33, la etajul 2. Este vorba despre Play Café!
Nu conteaza daca ai ales locul pentru cafeaua de dimineata, fresh-ul sau limonada de dupa terminarea cursurilor sau daca ai chef de putina miscare “virtuala”, pentru ca efectul este acelasi: distractie la maxim! Culorile tineresti (verde, mov si rosu) folosite in decor te binedispun si iti trezesc si mai mult spiritul de viata si provoacarea este sa incerci si tu macar un joc kinectic care, apropo, reprezinta ultimul trend in materie de sporturi virtuale indoor .
Pentru cei care nu stiu, Microsoft Kinect este un accesoriu care se conecteaza la consola XBOX cu ajutorul caruia te poti juca pe baza miscarilor naturale ale corpului tau. Kinect are la baza 3 camere video menite sa-ti monitorizeze miscarile corpului. Nu lipsesc nici microfoanele, rolul acestora fiind de a transfera reactiile tale vocale in vocea personajului pe care il interpretezi in joc. Poti incerca jocuri sportive, jocuri de aventura sau de dans sau poti face chiar si fitness.
Programul cafenelei, de luni pana duminica de la 9:00 la 12:00, iti permite sa alegi jocurile kinectice atat ca o forma alternativa de distractie pe parcursul weekendului, cat si ca forma de relaxare in timpul saptamanii! Pe langa aceasta, locatia te mai surprinde cu concursuri online desfasurate pe pagina de Facebook www.facebook.com/playcafecluj si cu transmiteri live a evenimentelor sportive de mare amploare, cum a fost cazul meciului lui Lucian Bute.
O alta surpriza consta in difuzarea tuturor meciurilor de la Campionatul European de Fotbal. Asadar, ia-ti gasca de prieteni si vino la Play Café pentru a descoperi o altfel de lume a jocurilor si a bunei dispozitii. Precum zice si celebrul citat “Life is a game, play it”.