.si au trecut deja doua saptamani de la deschidere!
In primul rand va multumim pentru atentia acordata, pentru feedback-urile pozitive, pentru toate articolele frumoase si interviurile luate. Inseamna ca munca noastra a fost si este apreciata. Din dorinta de a fii si mai buni vom incerca sa va surprindem din ce in ce mai des cu noutati si imbunatatiri. Din acest motiv urmeaza sa diversificam si categoria deserturi, supe din meniul nostru.
Dar pana va pregatim noul meniu, va recomandam sa gustati supa crema de rosii cu busuioc proaspat – delicatesa noastra (pentru a va face pofta v-am atasat o poza pe macheta noastra – vedeti ultima coperta a revistei), iar in categoria desert, cu siguranta nu veti regreta ca ati comandat platoul nostru cu branzeturi fine si nuci, asezonat desigur cu un vin excelent pe care-l puteti alege din sortimentele Cramele Recas, Prince Stirbey, DaVino, Corcova.
Daca trecem la felul principal, este musai sa incercati carnatii nostri de casa, facuti chiar de noi si dupa o reteta mostenita de la bunici. Este un preparat clasic, dar extrem de gustos. Se serveste cu piure de cartofi si varza acra. Daca optati insa pentru ceva mai … sofisticat sa spunem, va pregatim o portie de salata cu muschi de vita si ou poche. Da, oul poche facut exact ca la Masterchef!
Daca nu ne-ati vizitat inca, nu uitati sa va documentati inainte si pe pagina noastra de facebook/pigandpeppercluj, iar daca deja faceti parte din clientii care revin cu drag, la fel, va asteptam pe pagina noastra pentru a fii la curent cu noutatile de moment.
Din dorinta de a incepe saptamanile si zilele impreuna si in cel mai “gourmand” mod posibil, va asteptam cu mare drag incepand de la mic dejun, de exemplu Chilly & Cheese Omlette!
Enjoy Food!