De Citit : Interviuri

Interviu cu Cristian Fertea

| 30 mai

Secretul din spatele unei vieti implinite
In acest numar al revistei Cristian Fertea, un sustinator al curajului si al dezvoltarii personale si autor al cartii Si TU poti ne-a raspuns la cateva intrebari legate de brandul ce da numele cartii si de Turneul National de Dezvoltare Personala “Si TU Poti”.
1. Va rugam sa ne spuneti cateva cuvinte despre dumneavoastra si despre ce inseamna “Si TU Poti”.
Ma consider o persoana obisnuita, un fost muncitor, care dupa foarte multa munca, greseli si esecuri, a reusit sa obtina o viata implinita. “Si TU Poti” este un brand dedicat dezvoltarii personale si antreprenoriale prin intermediul caruia dorim sa aducem o schimbare pozitiva in societatea româneasca, datorita contributiei noastre la evolutia personala a fiecarui individ.
2. Cum putem intra in contact cu brandul “Si TU Poti”?
Exista o multime de posibilitati prin care persoanele interesate pot intra in contact cu noi. In primul rând ii asteptam la Turneul National de Dezvoltare Personala “Si TU Poti” si le recomandam cu drag cartea “Si TU Poti”, precum si taberele de dezvoltare personala. De asemenea, in curând vom lansa Clubul “Si TU Poti” Cluj-Napoca, adresat tuturor persoanelor interesate de propria evolutie si dezvoltare.
3. Spuneti-ne mai multe detalii despre Turneul “Si TU Poti”.
Turneul National “Si TU Poti” prezinta un concept unic de dezvoltare personala pe acorduri muzicale si va avea loc in intervalul iunie – octombrie al acestui an. Clujenii au oportunitatea de a se bucura in premiera de prima editie a evenimentului, care se va desfasura in data de 27 iunie, intre orele 17:00 – 22:00, la Hotel Golden Tulip.
4. Cu ce se diferentiaza acest turneu de alte evenimente de dezvoltare personala?
Evenimentul propus de noi este diferit prin prisma faptului ca prezinta un concept unic – dezvoltare personala pe acorduri muzicale. Acesta se bucura de o profunzime deosebita data de combinatia speciala dintre muzica, proiectii video si elementele de discurs si interactiune, facilitând momentele de introspectie.
5. Putem sa aflam mai multe detalii despre durata si programul evenimentului?
Desigur. Intregul eveniment se va intinde pe o durata de 5 ore. Pe tot parcursul lui vor alterna momente muzicale sutinute de cvartetul Academiei Succesului cu momente de discurs. In plus, va exista o parte de discursuri interactive, in care participantii vor avea posibilitatea de a adresa intrebari. Spre finalul evenimentului va avea loc lansarea oficiala a cartii de dezvoltare personala “Si TU Poti”, urmata de un cocktail de inchidere.
6. Ca tot ati adus vorba de cartea “Si TU Poți”, care este povestea ei?
Am scris cartea de-a lungul a 4 ani, intr-o perioada foarte dificila pentru mine, in care viata mea era un dezastru si nu ma consideram implinit din niciun punct de vedere. Am hotarât atunci sa-mi schimb viata si mi-am propus ca indiferent cat timp imi va lua, voi ajunge sa fiu un model pentru cei din jur. Cartea prezinta etapele prin care am trecut si problemele cu care m-am confruntat. Chiar daca inca nu am reusit pe deplin sa devin un model, am decis sa public aceasta carte pentru ca imi doresc ca orice persoana care se confrunta cu probleme similare sa poata vedea cum s-a descurcat altcineva in acele situatii.
7. Cine poate participa la evenimentul “Si TU Poti”?
Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se autodepaseasca, sa-si invinga temerile si indoielile, sa capete mai mult curaj si incredere pentru a-si atinge obiectivele personale, indiferent daca se afla la inceput de cariera sau au deja o afacere.
8. Pana acum suna foarte bine. Cum putem sa ne inscriem la eveniment?
Ma bucur sa vad reactii pozitive. Pentru mai multe detalii legate de eveniment si inscriere, va invit sa accesati website-ul www.situpoti.ro si pagina de facebook Si TU Poti.
Multumim pentru interviu si va dorim succes!
Echipa 24-FUN