Un loc unde inghetata nu se serveste doar vara - Cluj-Napoca

De Citit : Interviuri

Un loc unde inghetata nu se serveste doar vara

| 13 decembrie

Interviu cu Ramona Crisan
Ramona este o tanara business-woman care administreaza cu brio cunoscuta cafenea Segafredo din incinta Iulius Mall. Pentru ca este pasionata de domeniul HoReCa cu siguranta ne va surprinde pe viitor si cu alte proiecte. Pana una-alta, am decis sa stam de vorba despre cafeneaua Segafredo si despre noutatile cu care ne intampina.
1. Ramona, cand ai preluat franciza Segafredo si de ce?
De doi ani am adus franciza Segafredo in Cluj-Napoca si pot sa spun ca si in judetul Cluj. Mi-am dorit ca primul meu business sa fie in domeniul HoReCa si ca totul sa fie ok de la inceput, asa ca am decis sa incep cu un brand deja cunoscut, un brand prin care ma pot diferentia de competitorii locali.
2. Pe langa pozitionarea extrem de buna, prin ce iese in evidenta cafeneaua Segafredo?
Da, intr-adevar faptul ca suntem prezenti in cel mai vizitat mall din oras (mai ales atunci cand vine vorba de cafenele si iesiri cu prietenii) este un atu in plus insa eu mizez mai mult pe calitate, servicii si produse atunci cand discutam de diferentiere si renume. Calitatea cafelei, pregatirea ospatarilor si meniul bogat cu produse proprii de patiserie si inghetata sunt cei 3 pioni pe care construim. Si chiar daca discutam de o franciza, ne permitem sa ne adaptam pietei locale, nevoilor si necesitatile consumatorilor. De exemplu, din acest motiv am deschis partea de nefumatori si zona pentru copii, amenajata cu scaune de plastic si culori vii si, nu in ultimul rand am imbogatit meniul si cu alte produse decat cafea.
3. Cu siguranta fiecare dintre cititori cunoaste si a gustat macar o data cafeaua Segafredo, asa ca am sa te rog sa dezvolti mai mult partea cu produse proprii.
Asteptam sa ajungem la acest subiect, deoarece este o parte a business-ului de care sunt foarte pasionata! Pe langa specialitatile de cafele, meniul nostru contine si peste 30 de feluri de prajituri si inghetata, produse toate in laboratorul nostru propriu si, foarte important de mentionat, din ingrediente naturale si bio. De exemplu, laptele folosit este 100% natural, perfect pentru inghetata, care in combinatie cu siropurile naturale, creaza o compozitie cremoasa si gustosa. Pentru prajituri, laptele este pasteurizat de catre noi, direct in laborator, astfel prajiturile au un gust “ca acasa”. Noi avem o vorba in echipa “Segafredo este un loc in care inghetata nu se mananca doar vara!” Cu ocazia acestui interviu sper sa ajunga si la urechile potentialilor nostri clienti!
4. Sigur ne vei surprinde cu ceva dulce si gustos si cu ocazia sarbatorilor, corect?
Desigur, vom avea cateva preparate cu iz de Craciun si scortisoara, cum ar fi muffin-ul cu aroma de portocale sau ciocolata calda cu inghetata, dar nu divulgam mai mult. Va asteptam la noi sa le descoperiti si sa le gustati.
5. Ramona, in afara de cafenea, unde mai putem afla detalii si noutati despre voi?
Noi va asteptam cu drag la noi, dar daca doriti sa va documentati inainte de a ne face o vizita ne gasiti desigur pe Facebook http://www.facebook.com/segafredocluj sau in curand si pe site-ul nostru local. Urmeaza sa avem o prezenta mult mai activa si interactiva pe Facebook, asadar va invitam cu mare drag sa ne vizitati pagina.
Multumesc Ramona pentru timpul acordat si pentu aceasta discutie placuta despre business, prajituri si planuri de viitor. Trebuie sa recunosc ca abia astept sa te vizitez si sa gust din prajiturile de care mi-ai povestit, in special muffin-ul cu aroma de portocale alaturi de un capuccino cremos si perfect. Sa ne auzim cu bine si, prieteni dragi nu uitati sa dati un like pe pagina http://www.facebook.com/segafredocluj.