Locuri : Utile

Maya Fashion

Colectii de rochii de mireasa
Colectiile Salonului Maya Fashion surprind universul feminin contemporan, imbinand totodata elemente de eleganta si stil. Feminitatea este oglindita in cele mai precise croieli si este celebrata prin materialele importate din Franta, Italia si Spania de la furnizori renumiti pentru calitatea deosebita a tesaturilor. Marca a senzualitatii si a elegantei imperiale, dantela ramane in tendinte si in 2013.
Colectia Precious este dedicata miresei romantice. Somptuoasa si in acelasi timp delicata, rochia de mireasa din voal se inscrie negresit in tendintele anului 2013. Fie ca optezi pentru albul clasic sau pentru nuante de ivoire, rochia din voal isi va pastra frumusetea si te va invalui intr-un aer maiestuos si feminin, de altfel singurele accesorii de care orice mireasa are nevoie in ziua nuntii.
Rochiile de mireasa ce se gasesc in colectia Luxury au modele sculpturale, care pun accentul pe silueta filiforma si delicata. Taieturile drepte, dar feminine si senzuale, sunt pricipalele atribute ale acestor modele de rochie de mireasa.
Atelier Diagonal by Pronovias este o colectie dedicata miresei sofisticate, dar care doreste sa se incadreze in anumite limite traditionale. Textura minutios lucrata si detaliile brodate iI confera rochiei un aspect gratios, feminin si diafan, ce se potriveste perfect oricarui tip de personalitate.
Demetrios by Ilissa este visul oricarei mirese care isi doreste sa iasa in evidenta. Accesoriile transforma rochia de mireasa intr-o piesa de rezistenta, care poate fi abordata cu usurinta atat de miresele traditionaliste, cat si de cele carora opulenta si extravaganta nu le sunt straine.
Asadar, poti avea o rochie de mireasa la moda in 2013 deoarece colectiile Maya Fashion au adus in prim plan o simfonie de modele, detalii si texturi care vin in intampinarea oricaror preferinte. Alege modelul de rochie de mireasa care te reprezinta cel mai bine, experimenteaza daca esti suficient de curajoasa si nu ezita sa optezi penru rochia care te transforma in printesa balului, indiferent daca asta inseamna sa iti uimesti, prin indrazneala si imaginatie, toti invitatii.