Locuri : Food

Karolina Pub & Terrace

Definitely, the best kept secret in town!
Ne plac poveştile… oamenii şi locurile magice care ne inspiră. Clujul e plin de astfel de poveşti! Clădirile vechi din centru, bisericile, muzeele, turnurile oraşului, Zidul Cetăţii sau Dealul Cetăţuii sunt doar câteva din locurile cu o frumuseţe şi un farmec aparte.
Cum toate poveştile încep cu “A fost odată…”, am să încep şi eu prin a vă spune istoria unui “loc secret” din centrul Clujului, care a fost inspirat şi creat dintr-o frântură de istorie. Este vorba despre Karolina Pub & Terrace. Povestea pub-ului se conturează în jurul celui mai vechi monument laic din oraş: Obeliscul Carolina, o coloană monumentală care a fost ridicată în amintirea vizitei din anul 1817 a împărătesei austriace Karolina Augusta von Bayern.
Situat în inima Clujului, pe strada Constantin Daicoviciu nr.9, în apropiere de Piaţa Muzeului şi de Obeliscul Carolina, localul este un adevărat refugiu de la agitaţia şi zgomotul oraşului.
Farmecul aparte al pub-ului este dat de terasa interioară acoperită de viţă-de-vie. E oaza de linişte de care ai nevoie pentru a-ţi începe dimineaţa savurând o cafea sau poţi să-ţi petreci restul zilei alături de prieteni. La o poveste, o pizza, o bere sau un pahar de vin.
Ospitalitatea, servirea caldă, prietenoasă şi buna dispoziţie a oamenilor pe care îi întâlneşti în local sunt mereu prezente. De aceea, oricine eşti şi de oriunde vii, la Karolina te vei simţi ca acasă!
Meniul cuprinde diverse preparate: de la salate, paste, pizza, platouri şi gustări, până la un meniu fitness. Toate acestea le poţi savura în local sau le poţi comanda acasă. Dacă optezi pentru o pizza cu livrare la domiciliu, te anunţ că vrei primi 5 vouchere de 25% discount pentru următoarele comenzi din meniu.
Fiind un pub care se respectă, Karolina are foarte multe sortimente de bere, băuturi spirtoase, dar şi o reţetă secretă de sangria. Periodic ne putem delecta cu seri live de rock şi de jazz sau alte concerte. Toamna are loc evenimentul care a devenit tradiţie: “Gust de must”, unde suntem aşteptaţi să culegem struguri din via Karolinei, struguri pe care să îi transformăm în cel mai proaspăt must. Până atunci, profitaţi de zilele de primăvară şi relaxaţi-vă pe terasa Karolinei!
Pentru a fi la curent cu ofertele și evenimentele organizate de Karolina Pub & Terrace, accesaţi pagina lor de Facebook.

Alina Mureșan