Locuri : Altele

Janisland

„Beach resort”-ul va fi deschis pentru public inca de la ora 14:00! Janisland este un „petec” de Vama Veche ce exista deja pe VALEA GARBAULUI (unde a fost Peninsula), unde, ca si la Vama Veche, INTRAREA este LIBERA (se platesc doar „activitatile”…) ! Avem acum PISCINA, plaja, teren de volei/fotbal pe nisip, badminton, tot felul de jocuri, foc de tabara, hamace, mititei grozavi de la Beraria Ursus si alte „friptane”, gulash, posibilitate de CAMPARE gratis!
Nu avem mare si nici pretenția ca putem reproduce intocmai Vama Veche, dar o bucatica din spiritul ei prietenos este deja pe Vale, cel putin prin navodul, funiile, melcii si toate chestiile aduse din Vama, prin muzica si last but not least, prin non-conformism si sociabilitate. Janisland este oricum o alternativa exotica, inedita, cvasi-unanim apreciata la Peninsula (invitata la Sziget-Budapesta!) si certamente demna de luat in seama, la toate strandurile de oras sau la orice mini-vacanta in jurul Clujului.
Va asteptam cu bratele deschise si va promitem o distractie mai ceva ca la Vama Veche! Se poate lesne ajunge: pe drumul catre Faget, la Roata se face la dreapta, apoi se merge inca 1500 de m.
O vara minunata va doreste ” Janis”, care va asteapta si la Janis club ( vinerea si sambata) sau la Janis la Stuf (zilnic) !