De Citit : Știri

Superbet Open și-a aflat finalistele pentru finala de azi, 24 Octombrie

| 24 octombrie

Cele mai bune două echipe din România își vor disputa supremația în finala Superbet Open, cu trofeul pe masă și cu o miză de 8.000 de euro! Superbet Open face parte din Digital Crusade 2021, cel mai mare eveniment dedicat esportului din România. Atmosfera incendiară și rivalitatea de neegalat dintre cele mai bune echipe ale momentului reprezintă motivele pentru care publicul este așteptat să urmărească cea mai disputată finală de CS:GO din această toamnă.

Nexus Gaming și OneTap Gaming sunt cei ce vor dori să arate tuturor care este cea mai bună echipă din România. Ambele echipe au avut un parcurs excelent până-n finală, iar succesul lor se bazează pe pregătirea riguroasă și nivelul ridicat de profesionalism, elemente prezente în istoricul ambelor echipe.

Deși Nexus pornește cu prima șansă după ce nu au pierdut niciun meci în playoff-ul cu dubla eliminare, OneTap sunt o echipă foarte puternică, în care antrenamentul și seriozitatea sunt puse pe primul plan. Nexus vor porni cu scorul de 1 la 0 în finală datorat chiar victoriilor menționate, dar OneTap vor dori să speculeze orice moment de slăbiciune, confort și relaxare pe care Nexus l-ar putea arăta în finală.

Pentru public, acest duel este bine cunoscut, ambele echipe fiind printre cele mai titrate din scenă autohtonă de CS:GO. În istoria confruntărilor dintre aceste două echipe, rezultatele sunt extrem de variate, iar publicul anticipează un meci foarte strâns, în care se poate întâmpla absolut orice.

Ambele echipe au un mix de jucători consacrați, cu experiență, la care se alătură unii dintre cei mai talentați tineri din țară. În finala Superbet Open, publicul va putea urmări două echipe care prezintă o combinație între experiență, calitate și foame de performanță. Orice confruntare între aceste două echipe va fi cu siguranța una spectaculoasă.

Marea finală Superbet Open va putea fi urmărită azi, 24 Octombrie, începând cu ora 17:00, pe canalele de Youtube și Twitch Digital Crusade.

“Finala SuperBet Open este o sărbătoare a tuturor lucrurilor care fac scena de Counter-Strike din România să fie atât de interesantă, distractivă și apreciată de către public. Intenția noastră este să aducem un eveniment cu care să se poată rezona. De asemenea, ne dorim ca fanii Counter-Strike:Global Offensive din România să se poată mândri cu acest eveniment și să poată spune “uite că se poate și la noi”. Deși am întâmpinat greutăți mari în realizarea acestei finale, avem 100% încredere că echipa noastră poate trece peste orice hop și poate aduce publicului un eveniment extraordinar” a declarat Mihai Cotos, CEO-ul Digital Crusade.

Realizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibila fără partenerii noștri excepționali: Creatopy, KFC România, Campofrio, Lenovo Legion, HyperX, Banca Transilvania, Hellcase, Urban Monkey, Primăria Cluj, CREIC, Hampton by Hilton, Iulius Mall, Borsec și Romanian Esports League.

____

Digital Crusade este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de esports din România fondat în toamna anului 2018 la Cluj-Napoca. Cu o experiență de peste 23 evenimente în domeniu, ce au avut loc în decursul a 3 ani, Digital Crusade pregătește în fiecare sezon noi competiții dedicate gaming-ului având ca misiune popularizarea fenomenului de esports în România și ridicând constant standardul național din domeniu.