De Citit : Știri

Mark Owen isi incerca din nou norocul in cariera solo

| 13 aprilie

Dupa succesul obtinut alaturi de Take That prin lansarea ultimului album, The Circus, Mark Owen a luat decizia de a relua munca pe cont propriu.

Tata a doi copii, Mark este pe cale sa ajunga una dintre cele mai ocupate staruri din showbiz: el va lucra la noul sau material in paralel cu sarcinile sale de tata.

“Mark a iubit fiecare secunda din reuniunea Take That”, a declarat un prieten apropiat. “Cu toate acestea, are o dorinta enorma de a fi pe scena cu propriul proiect si de a se bucura de aglomeratiile de fani”.

Melodiile sale solo anterioare nu au fost trecute cu vederea. Single-ul Child, lansat dupa destramarea Take That, din 1996, a ocupat locul trei in topuri, iar Four Minute Warning, care l-a ajutat sa castige Celebrity Big Brother, a ocupat locul patru.

Cu toate acestea, cele trei albume lansate – Green Man, In Your Own Time si How The Mighty Fall – nu s-au bucurat de o foarte mare atentie, tentativa lui solo luand sfarsit cu reuniunea Take That din 2006.

In orice caz, Mark Owen se va alatura membrilor trupei care l-a ajutat sa simta gustul succesului pentru un concert care va ava loc pe stadionul Wembley, vara aceasta.

Sursa: The Sun
Foto: The Sun