De Citit : Știri

Demis Roussos da autografe pe Magheru

| 24 noiembrie

Cantaretul grec va avea o sesiune de autografe la Diverta Magheru pe 3 decembrie, cu o zi inainte de concertul de la Sala Palatului din Bucuresti.

Dupa succesul ultimului sau concert in Romania, Demis Roussos revine in aceasta iarna pentru un concert extraordinar de sarbatori. Artistul grec va canta piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant, din care amintim Forever and Ever, My Friend the Wind, Zorba si Goodbye, My Love, Goodbye. Nu vor lipsi nici melodii specifice sarbatorilor de iarna, precum colindele Silent Night si Mary’s Boy Child, informeaza organizatorii de la Project Events, care mai anunta ca surpriza serii de concert va fi un cor de copii care va canta impreuna cu Demis Roussos.

Joi 3 decembrie, incepand cu orele 12.00, la Diverta Magheru va avea loc o sesiune de autografe unde cei ce il indragesc pe Demis Roussos il pot vedea “in carne si oase” pe artistul grec si pot cumpara albume purtand autograful sau. Concertul va avea loc pe 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19.00. Demis Roussos canta jazz la trompeta de la varsta de 10 ani, isi incepe cariera de muzician intr-un cabaret din Atena si devine celebru odata cu colaborarea cu Vanghelis la albumul Aphrodite’s Child.