De Citit : Reviews

Oameni de la care am invatat…

| 30 mai

… ce este curajul si bucuria
Bucuria si curajul sunt doua trasaturi pe care ti le poti insuti foarte usor, iar ele iti pot fi inspirate, iti pot fi transmise din exterior, daca exista un stimul potrivit. Acum cateva zile am avut parte de o seara plina de cuvinte motivationale, incarcandu-mi sufletul cu sentimente nobile. Am vazut, am ascultat si am luat aminte la imposibil transformat in posibil, am trait alaturi de oameni valorosi rememorari extraordinare ale unor intamplari din viata lor.
Le-am numarat si sunt 11 devize pline de morala pe care as vrea sa vi le impartasesc.
Am invatat ca o firma nu va depasi niciodata nivelul de dezvoltare al proprietarului sau. (Peter Barta)
Am invatat ca oamenii care isi infrunta temerile pot ajunge sa le transforme in performante. (Cristina Bazavan)
Am invatat ca notiunea de “curaj” este forma pe care o ia virtutea la orice punct de cotitura. (Iulian Vacarean)
Am invatat ca lucrurile se masoara in satisfactie si nu in bani, iar banii trebuie priviti precum o consecinta a muncii tale, si nu precum un scop. (Robert Muresan)
Am invatat ca libertatile parintilor risca sa devina vicii pentru copii. (Ovidiu Neamtu)
Am invatat ca daca sar, daca ma incred, nu stiu sigur ce se va intampla. Iar daca nu sar, nu ma incred, nu voi sti niciodata si voi muri stand pe marginea stancii. (Marian Victor Popa)
Am invatat ca emotiile sunt productive, iar imposibilitatea de a crea ceva in afara emotiilor este un fapt veridic. (Dragos Chircu)
Am invatat ca schimbarea inseamna parasirea zonei de confort. Tranzitia spre evolutie implica mereu disconfort, stres si efort. (Adrian Avram)
Am invatat ca nu trebuie sa lasi zgomotul opiniilor celorlalti sa-ti acopere vocea ta interioara. (Lorand Soares-Szasz)
Am invatat ca viata traita in tandem cu simturile noastre nu necesita a fi umpluta cu altceva. (Mihaela Bilic)
Am invatat ca oamenii invinuiesc circumstantele pentru ceea ce sunt astazi, insa oamenii adevarati isi cauta ei circumstantele pentru a le intalni. (Xantus Gabor)
Si pentru ca viata se lungeste sau se scurteaza in functie de curajul nostru, va recomand sa-l serviti la fiecare masa, fara teama, deoarece curajul nu poate fi niciodata distructiv, venind intotdeauna la pachet cu increderea.
www.getaungurean.ro