De Citit : Interviuri

Interviu cu Robert Ledenyi

| 11 martie

Un marketer nonconformist
Robert este o prezenta activa pe piata HoReCa de cativa ani buni. Nu exista student care sa nu fi baut o bere buna impreuna cu gasca de prieteni intr-una din locatiile promovate de catre el. Acum insa are planuri marete pentru o noua locatie din oras pe nume The Soviet. Cu siguranta cativa dintre voi au dat deja Like paginii de teasing de pe Facebook, dar acum avem ocazia sa aflam mai multe detalii direct de la sursa sau direct de la departamentul de … marketing!
1. Robert, de ceva timp ne surprinzi cu idei originale implementate in diverse locatii din oras, ne dezvalui te rog de unde aceasta pasiune pentru gandirea “out of the box”?
Andrea, dupa cum bine stii sunt deja de cativa ani in domeniu. O perioada doar ca spectator, dupa care m-am si implicat in diverse proiecte, colaborari. Observand destul de multe erori care apareau si apar in continuare, am hotarat sa incerc sa creez o alta linie de gandire si concept decat cea clasica. Desigur, nu pot sa neg ca aceasta pasiune dateaza inca din copilarie si liceu.
2. Iti multumesc pe aceasta cale ca ne-ai tinut la curent cu ultimele noutati in materie de bar/pub din oras, dar spune-le te rog, in mare si cititorilor nostri despre ce este vorba si cu ce ii veti surprinde.
Pot spune ca acest proiect este o idee mai veche si cu timpul a devenit un vis care a prins contur si radacini. Este vorba despre un concept nou, cu care vrem sa iesim in evidenta. Ne-am propus sa ne diferentiem de barurile standard atat prin design cat si prin toate celelalte metode de abordare a clientilor. La noi nu veti gasi obisnuitul bar cu pereti de caramida, scaunele curbate din lemn sau muzica ascultata de pe un playlist stricat si obosit. Noi ne-am propus altceva. Ceva diferit. The Soviet se doreste a fi un bar cu o tematica clara, un concept unic. The Soviet va fi o experienta, o atmosfera aparte, o istorie. Chiar daca ne-am ales o tema extrem de serioasa, totul va fi presarat si prezentat intr-un mod cat se poate de FUNtastic! Veti observa ca difera de standardul cu care v-ati (sau chiar ne-am) obisnuit pana acum. Eu consider ca difera foarte mult. Dar ramane sa ne spuneti chiar voi parerea, candva, dupa deschidere!
3. Pe cand preconizati ca va avea loc deschiderea oficiala si cui se va adresa cel mai nou si nonconformist bar?
Deschiderea oficiala ramane inca un mister. Pot spune doar ca o deschidere neoficiala a portilor se preconizeaza la sfarsitul saptamanii urmatoare. Cui ne adresam? Ne adresam unui public care a prins un pic din ce s-a intamplat pe atunci, care are amintiri vagi si pentru care “epoca de aur” inseamna nostalgie, dar totodata si celor care au “pasiuni” pentru aceasta perioada a istoriei.
4. Ce vom gasi “atlfel” la voi? Stiu ca vor fi multe, dar propun sa ne rezumam la 3 atu-uri puternice. Esti de acord?
Cu siguranta primul atu puternic si impactul vizual totodata va fi design-ul nonconformist, asa cum ai spus chiar tu mai devreme. Mai departe ne vom axa foarte mult pe servire si ne vom orienta catre cerintele clientilor intr-un mod aparte, doar de noi cunoscut si, nu in ultimul rand, un punct forte va fi si continutul meniului nostru. Puternic, rosu si …ametitor!
Robert, iti multumesc pentru interviu si iti doresc mult succes pe viitor! Dragii mei, pe voi va invit sa stati cu ochii pe pagina de Facbook a The Soviet Pub pentru detalii si nu in ultimul rand pentru anuntul despre deschiderea oficiala.
Ramane sa ne vedem acolo!
Andrea Gergely