De Citit : Interviuri

11even – Un concept extraordinar care va fi lansat in 11.11.2011

| 19 octombrie

Cu o experienta de 15 ani in domeniul organizarii de evenimente, Ovidiu Neamtu este creatorul conceptului 11even. Printre multe alte proiecte a organizat primele editii ale TIFF, este fondator al conceptului Community Challenge, precum si curator al TEDx Sibiu.
1. Dezvaluiti-ne mai multe despre acest concept: “11even – Unsprezece evenimente impartasite”.
Acest concept este rodul muncii unei echipe extraordinare. Totul a pornit de la cateva idei care, puse pe hartie, au format un concept unitar. Acest material a plecat intr-o buna zi spre cateva adrese de e-mail ale unor oameni pe care ii respect si despre care stiam ca sunt activi, dinamici, orientati catre dezvoltare personala. Feedback-ul a fost fantastic asa ca ne-am reunit, am facut un plan de actiune si am pornit la drum.
2. Care este scopul proiectului, ce va propuneti sa realizati prin intermediul lui?
Scopul evenimentelor 11even este de a arata prin discursul de unsprezece minute exemple ale esecului, ale provocarilor si a modului in care ele au contat in dinamica vietii invitatilor nostri. Vom asculta copii si studenti extraordinari, antreprenori, sportivi, medici, avocati, arhitecti, teologi, etc. O sa fie un mix intre oameni cunoscuti si respectati, dar si persoane fara o expunere media, care au experiente extraordinare ce merita impartasite. Pe termen mediu trebuie sa ne imaginam sute de orase din lume in care audiente de 111 persoane asculta 11 experiente ale unor oameni din comunitate si o platforma online – 11even care va gazdui mii de astfel de discursuri din toata lumea.
3. La cati participanti va asteptati?
Pentru fiecare eveniment 11even exista doar 111 bilete disponibile. Startul aplicatiilor pentru evenimentele 11even este 18 octombrie 2011, insa cine doreste sa participle la evenimentul din Cluj, care o sa aiba loc la Best Western Fusion Hotel in 11.11.2011, la ora 17.00, trebuie sa se grabeasca, pentru ca locurile sunt limitate, iar cererea foarte mare.
4. Cum si unde ne putem inscrie pentru a fi prezenti la eveniment? Care sunt costurile de participare?
Singura modalitate de participare la un eveniment 11even este de a intra pe www.11even.ro si de a aplica pentru un bilet. Vor exista 2 tipuri de bilete, o taxa promotionala de doar 11 euro (platibila in lei) si o taxa de 111 lei, care va aduce la pachet, pe langa eveniment si un after cocktail cu toti invitatii.
5. In ce alte orase va putem intalni?
Anul acesta evenimentele 11even au loc simultan in 11 orase, 10 din Romania si Bruxelles. Lista completa a locatiilor 11 even poate fi gasita pe site.
6. Ne puteti spune cateva nume care vor vorbi in cadrul 11EVEN? Vor fi si speakeri din Cluj-Napoca?
Intre diverse personalitati din tara care ne-au confirmat prezenta pot sa amintesc pe Liana Stanciu – Magic FM, Dana Deac – TVR, Maria Grapini – om de afaceri si politician, Dan Enescu – directorul Spitalului Grigore Alecsandrescu, Radu Morar – gazda emisiunii Nasul, Fane Tulpan – primul roman pe Everest, John Ketchum – Filminute si multi altii. La Cluj-Napoca o sa avem un eveniment cu totul deosebit, o sa fie un mixt perfect intre povesti foarte emotionante venite de la un om care a experimentat lupta cu o boala grava, pana la povesti foarte amuzante legate de o serie de accidente hilare care au marcat o zi aparent normala din viata unui tanar. O sa ascultam experiente impartasite printre altii de Simona Baciu – Fondator al Scolii Internationale, Serban Tiganas – Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania sau Ioana Micu – Artvinium. La fiecare eveniment 11even al unsprezecelea vorbitor o sa fie ales in saptamana 1 – 6 noiembrie din randul publicului, asa ca stati alaturi de noi pe pagina de Facebook sau pe www.11even.ro pentru detalii!