De Citit : Editoriale

Vedete

| 08 octombrie

Nu mai e niciun secret pentru nimeni ce inseamna octombrie pentru Cluj, ca de altfel pentru orice oras-centru universitar. Vacanta s-a terminat, iar o data cu ea s-a dus si calmul ce se instalase peste vara in oras, locul sau fiind luat de zarva si agitatia revenirii studentilor. Daca nu ma credeti pe cuvint ca octombrie isi intra in drepturi incercati sa va faceti abonament pe una dintre liniile de transport in comun sau aruncati o privire catre statiile RATUC si imi veti da dreptate!
Despre vreme nici nu va povestesc, caci sandalele si pantofii si-au pierdut intiietatea pe raft de ceva timp. Ca o zi de luni care vine mult prea repede dupa weekend, asa sta treaba si cu toamna. Si parca nu-i toamna cu adevarat pâna nu vine octombrie, cu ai sai studenti si cu a lor forfota.
In numele meu si al intregii echipe vreau sa va urez bun venit, dragi studenti! Pentru Cluj voi sunteti vedetele toamnei! Inspre voi se indreapta atentia cafenelelor care-si imbogatesc ofertele si pentru voi si ale voastre baluri isi redeschid usile cluburile. Profitati ca sunteti in centrul atentiei si bucurati-va din plin de asta! Cei care sunteti fericitii locatari ai caminelor, treceti peste minusurile pe care le presupune viata de camin si traiti-o din plin, caci va va darui amintiri si prietenii ce greu vor fi uitate.
Dragi cititori care ati trecut de vremea studentiei, care locuiti si munciti in Cluj, vedeti diferenta intre vara si toamna si puneti agitatia pe spatele studentilor, aveti rabdare cu ei. Amintiti-va de nebuniile pe care le-ati experimentat pe propria piele in studentie si de rabdarea pe care au avut-o altii cu voi.
Nu-mi place toamna din cauza ploilor, dar imi place octombrie, cu toata agitatia si aglomeratia pe care o aduce. Imi aminteste de primul meu an de studentie, imi transmite emotia unui nou inceput si ma aduce mai aproape de decembrie si de urmatorul meu concediu.
Octombrie frumos sa avem, cu putine ploi si multe zambete!