De Citit : Cărți

A aparut cartea „AJUNGE! Ghidul incomod al cumparatorului modern” de Doru Marculescu

| 06 iunie

A apărut cartea „AJUNGE! Ghidul incomod al cumpărătorului modern” de Doru Mărculescu, la editura eLiteratura (www.eLiteratura.net), în ediție tipărită și în ediție electronică. Lucrarea este completată de site-ul www.antivanzari.ro, în care găsești multe alte lucruri interesante care nu au mai încăput în carte.

Vânzători și cumpărători de pretutindeni, uniți-vă!

Și veniți la cele două lansări programate până acum:

1. Joi, 6 iunie, ora 13:58, la Librăria Mihai Eminescu (lângă Universitatea) Bd.Regina Elisabeta nr.16, Bucureşti. Autorul v-a pregătit câteva surprize!

2. Vineri, 14 iunie, ora 18.58, la Café Bohème, Strada Căderea Bastiliei, nr. 11, peste drum de ASE – clădirea veche. Veți degusta (pe gratis!) GOGOȘI! La propriu și la figurat.

O carte despre cum își bat joc profesioniștii în vânzări și publicitate de masa largă și compactă a cumpărătorilor.

Autorul este din lumea lor – a specialiștilor în vânzări și a cumpărătorilor decizionali – deci, dă din casă!

Citește „Ajunge!” și descoperă putregaiul și minciuna din lumea agresivă a agenților de vânzări și a firmelor de publicitate.

Învață cum să-ți aperi buzunarul și să nu mai cumperi toate prostiile pe care ți le bagă pe gât profesioniștii în vânzări.

Despre AJUNGE!

Anatoli Ciucurovschi,Managing Director, Brandbuilders:

”Trecând peste limbajul argotic, Ajunge! – cursul antivânzări al lui Doru Mărculescu – este o carte Mare, care va fi citită de generaţii de oameni de vânzări şi de consumatori.

Ei, bine, chiar dacă şi tu ai gândit la fel despre anumite situaţii descrise în carte, poate că nu ai avut autoritatea, determinarea sau curajul să o spui.

Sper ca, în cele din urmă, această carte să schimbe modul de gândire al departamentelor de vânzări, al consumatorilor şi al marilor companii, în general.

Ajunge! va reaminti oamenilor de vânzări, încă o dată, dacă mai era nevoie, celebra frază a lui Ogilvy: Consumatorul nu e prost, e nevasta ta!”

Vasile Poenaru, editor

”Doru Mărculescu scrie despre ceea ce ştie foarte bine. Iar lucrurile despre care scrie le cunoaşte nu numai din cele peste 500 cărţi care au stat la baza prezentei lucrări, ci şi din experienţa directă. Acest fapt îi conferă lucrării o valoare cu totul aparte. Autorul are o experienţă bogată, de zeci de ani, în vânzări, marketing, publicitate, management. De mai bine de 15 ani oferă training şi consultanţă în aceste domenii. A lucrat la cartea de faţă timp de cinci ani şi a ţesut în ea, cu umorul şi obiectivitatea care îl caracterizează, tot ce trebuie să ştim despre vânzare-cumpărare în condiţiile de astăzi. Citind-o, ne înarmăm cu întregul arsenal de tehnici şi mijloace de care avem nevoie pentru a ne apăra de agresivitatea şi minciuna celor ce doresc să ne bage cu orice preţ produsele lor pe gât.”

Cumpărători (dar și vânzători) de pretutindeni, sunteți așteptați la cele două lansări!

AJUNGE! – cartea care îți deschide ochii și îți închide punga!

AI CURAJ SA VII LA LANSARE?

Informații pe
http://www.antivanzari.ro/