Locuri : Cazare

Hotel Meridian

Hotel Meridian, eleganta si rafinament
Situat intr-o zona centrala si totusi linistita a municipiului Cluj Napoca, Hotel Meridian ofera camere luxoase, un restaurant elegant, bar cochet si fermecator, terasa de vara, o bucatarie internationala rafinata. Imbinand stilul modern cu eleganta, camerele, restaurantul si spatiile comune ale hotelului creaza o atmosfera romantica, dar si un cadru discret pentru intalniri de afaceri și relaxare. In spatiile hotelului poate fi admirata o valoroasa colectie de arta moderna si contemporana cat si o colectie de bijuterii unicat semnate de un celebru creator din Bruxelles.
Hotelul Meridian este amplasat la cateva sute de metri de centrul orasului, 10 minute de Centrul Comercial Iulius Mall si 20 minute de Aeroportul International Cluj Napoca. Hotel de lux, Meridian ofera acces facil spre zone interes turistic: Teatrul National, Catedrala Ortodoxa, Bastionul Croitorilor, Palatul Banffy , Piata Unirii, Gradina Botanica si vestita zona pietonala din Piata Muzeului unde sunt amplasate numeroare cafenele, baruri si cluburi.
Modernizat recent Hotel Meridian ofera cadrul ideal pentru petrecerea timpului liber intr-o ambianta relaxanta, confortabila si romantica. Camerele generoase sunt dotate cu paturi duble si matrimoniale, birou, masa de toaleta, aer conditionat, minibar, seif, LCD, TV cablu si Wi-Fi gratuit. Camera dubla/matrimoniala. Camerele elegante cu pat dublu sau matrimonial va asigura confortul necesar odihnei Dvs. Majoritatea camerelor au o suprafata generoasa, o mica terasa proprie iar dotarile camerelor asigura toate pretentiile turistilor.