Locuri : Cafenele & Ceainării

Crazy Cafe

Crazy Café Showroom…
… pentru evenimente inedite
Zilele trecute am redescoperit cu drag una dintre cele mai nonconformiste si colorate cafenele din oras. Daca va spun 3 atu-uri, oare ghiciti despre ce este vorba?
1.singura cafenea – showroom din oras
2.la 1 minut de Teatrul National
3.locul unde puteti servi cele mai “crazy” cocktail-uri si cafele
Da, ati ghicit! Este vorba despre Crazy Cafe, din Piata Stefan Cel Mare, nr. 5. Desi ne amintim cu drag de petrecerile din anii precedenti, de muzica si de atmosfera incendiara, trebuie sa recunosc ca acum am avut surpriza de a regasi o alta “fata”, mai “matura” a cafenelei. Poate pentru ca si eu la randul meu m-am maturizat? Discutand cu T. si analizand oferta noua din meniu am aflat ca acum locatia permite organizarea diverselor evenimente importante din viata noastra, fie ca este vorba despre o logodna mai cool, o zi de nastere fancy sau o petrecere a burlacilor foarte hot. Mai mult decat atat, beneficiati si de 10% reducere din nota de plata si desigur, sampania va fi din partea casei.
Desigur, ofertele interesante nu se termina aici. Pana la ziua cea mare a unui eveniment important trebuie sa ne “luptam” cu zilele cotidiene, care de altfel, cu ajutorul echipei Crazy Cafe pot fi transformate in zile colorate si pline de stil. O dimineata de luni poate fi mai usoara alaturi de o cafea, iar ziua poate fi mai frumoasa o data ce ati gustat una din specialitatile noastre de cafea. Pauzele intre doua intalniri au acum alt “gust” daca alegeti una dintre ofertele de mai jos din meniul cafenelei: Toast cas & sunca, toast & espresso, toast & orange fresh, iar daca doriti sa va indulciti ziua atunci va recomand crazy gofre, briosa cu cacao sau cea simpla.
Pentru serile de dupa birou, propun sa iesiti la o poveste, asa cum faceti de obicei, intre “fete” sau intre “baieti”. Pentru doamne si domnisoare, echipa de la bar poate pregati un cosmopolitan e-x-c-e-l-e-n-t, o margarita “sanatoasa” sau un strawberry caipiroska, iar pentru domni recomand un whiskey de calitate, un mojito bull… puternic sau clasica sticla de vin.
Asadar, dragii mei va invit sa redescoperiti si voi aceasta cafenea unica, pe nume Crazy Cafe!
Let’s go & have fun in “A Crazy Place with Crazy People”!