De Citit : Știri

Ingeri si face painting la lansarea celui mai nou DVD “Harry Potter”

| 30 noiembrie

Weekendul acesta a avut loc lansarea filmului Harry Potter si Printul Semipur pe DVD si Blu Ray, in Carrefour Orhideea.

Intr-un decor magic, sustinut de prezenta animatorilor Harry Potter, precum si a celebrilor profesori de magie Lord Magnus Arcturus, Mr. Arsenius Trasnelius si Ms. Petrova Vulchanov, zeci de micuti au intampinat cu urale lansarea pe DVD a celei mai recente ecranizari a francizei Harry Potter. Copiii prezenti la eveniment nu s-au sfiit sa-si arate entuziasmul si au participat cu indarjire la toate cursurile din cadrul Atelierului de Magie “Harry Potter”, precum si la numeroasele concursuri cu premii originale, organizate de Pro Video.

Dupa ce au invatat de la trasnitii profesori de magie cum sa prepare ceata, fanii Harry Potter prezenti la eveniment au profitat de ocazie si au participat in numar impresionant si la sesiunea de face painting. Printre micii fani prezenti la eveniment s-au numarat si Jenifer Dumitrascu si Ionut Bora, celebrii interpreti ai serialului Ingerasii, difuzat pe Acasa TV.

Evenimentul organizat de Pro Video, cu sprijinul Fun Science si Zurlilandia a fost considerat un succes atat de parintii prezenti la eveniment, cat si de micuti, care au fost recompensati cu premii originale marca “Harry Potter”. Distribuit in exclusivitate de catre Pro Video, filmul Harry Potter si Printul Semipur poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD si Blu Ray, la un pret recomandat de 54.9 RON, respectiv 129.9 RON.