De Citit : Știri

Finala Samsung Riftwars se apropie!

| 15 octombrie

 

Competiția Samsung RiftWars, cea mai mare competiție dedicată pasionaților de mobile gaming din România, se apropie de final.

La competiție au participat 30 dintre cei mai buni jucători din țară, formând 6 echipe extrem de competitive, lupta dintre aceștia a fiind foarte strânsă și plină de surprize la tot pasul. 

Într-un final, cele două echipe care au reușit să iasă la rampă sunt Nexus KTRL și OneTap Gaming, rivalitatea dintre aceste două organizații, prezentă și la jocuri precum CS:GO sau League of Legends, fiind transpusă și la WildRift. 

Turneul a atras cei mai buni jucători din țară, dar și unii dintre cei mai buni jucători din Europa, iar duelurile dintre aceștia au fost cât se poate de strânse. Este încurajator faptul că jocul celor de la Riot Games, deși a fost lansat în urmă cu mai puțin de un an, are deja formată o scenă de esports internațională. 

În cadrul Digital Crusade 2021 Samsung Riftwars este competiția menită să ajute la formarea scenei de mobile gaming din România, jocurile pe mobil reprezentând o oportunitate foarte bună pentru pasionații de gaming competitiv, deoarece multe dintre barierele pe care aceștia le-ar intâlni în jocurile competitive tradiționale, nu sunt prezente în ecosistemul telefoanelor mobile, cum ar fi posibilitatea de a participa la concursuri din orice locație, sau prețul dispozitivelor. 

Finaliștii competiției RiftWars vor urca pe scena Digital Crusade pe data de 19 Octombrie, într-o confruntare care se anunță a fi foarte disputată. Samsung vor asigura jucatorilor cele mai bune condiții pentru desfășurarea finalei, iar jucătorii vor folosi telefoane Samsung S2, acestea fiind recunoscute pentru specificațiile avansate, dar și pentru optimizarea excelentă pe care o conferă în cadrul jocului WildRift. Aceste modele sunt printre puținele de pe piață care permit jucatorilor să joace jocul în 120 de cadre pe secundă, lucru ce rezultă într-o fluiditate sporită a mișcărilor și a acțiunii ce se desfășoară pe ecranul telefoanelor.

Comentatorii finalei Samsung Riftwars vor fi TakeMyFury si HolyDiver, cunoscuți pentru comentarea turneelor de League of Legends, natura alertă a meciurilor de WilldRift constituind promisiunea unui spectacol garantat în finală.

Finala Samsung RiftWars va putea fi urmărită pe canalele de Twitch si Youtube Digital Crusade, pe 19 Octombrie, începând cu ora 17:00. 

Cu această ocazie, am dori să mulțumim spectatorilor care au fost alături de noi în drumul către marea finală, dar și partenerilor care au făcut posibilă organizarea acestui turneu: Samsung, Riot Games

____

Digital Crusade este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de esports din România fondat în toamna anului 2018 la Cluj-Napoca. Cu o experiență de peste 23 evenimente în domeniu, ce au avut loc în decursul a 3 ani, Digital Crusade pregătește în fiecare sezon noi competiții dedicate gaming-ului având ca misiune popularizarea fenomenului de esports în România și ridicând constant standardul național din domeniu.