De Citit : Știri

Eurovision continua la Eventim.ro

| 08 aprilie

Cei care au urmarit cu sufletul la gura faza nationala a concursului de interpretare Eurovision, au acum prilejul sa sustina live Romania chiar din mijlocul spectatorilor rusi.

In Romania biletele se pot achizitiona numai prin Eventim.ro. Daca vreti sa sustineti The Balkan Girls, ii puteti ura succes Elenei Ghorghe, chiar din sala.

Organizatorii au pus bilete la vanzare in toata Europa prin reteaua Eventim. Astfel, publicul are de ales intre bilete pentru prima si a doua semifinala, bilete pentru finala cat si la concertele ce au loc in fiecare seara in zilele de concurs. Pretul acestora incepe de la 10,30 (prima semifinala) si ajunge la 208 euro (in seara finalei).

Daca Eurovison-ul v-a deschis apetitul pentru evenimente de peste hotare, Eventim.ro va ofera in premiera posibilitatea de a procura, chiar aici, in Romania, bilete pentru marile festivaluri din strainatate. Sziget Festival 2009, Kaliakra Rock Fest, Nova Rock 2009 sau Hip Hop Kemp Festival.

In calitate de sora mai mica a liderului european in servicii de ticketing, Eventim.ro si-a propus sa sparga falsele bariere, in asa fel incat, indiferent de tara in care se intampla, romanii si strainii sa afle si sa aiba acces in acelasi timp la bilete. In acest spirit, Eventim.ro distribuie bilete in intreaga Europa pentru Rock City Open Air.