De Citit : Știri

Dub Pistols dau startul petrecerilor in decembrie

| 02 decembrie

Aflat in turneul de promovare al albumului Rum and Coke, proiectul londonez de electro si hip-hop concerteaza joi in Capitala.

Englezii de la Dub Pistols vor concerta la Bucuresti joi, 3 decembrie, in cel mai mare club de live din tara, JukeBox Club (fostul Becker’s Brau). In deschidere, sunt invitati Aria Urbana, iar dupa concerte, petrecerea continua in Zona Libera, cu DJ Vasile&Matze. Dub Pistols se afla intr-un turneu de promovare a ultimului lor disc, Rum and Coke. Muzica britanicilor creeaza buna dispozitie servind un cocktail de stiluri de la reggae, dub si hip hop la ska si electro.

Dub Pistols s-au format la Londra in 1996 la initiativa lui Barry Ashworth, un fost promoter in cluburile londoneze, ca o trupa de dub si big beat cu 5 membri. Ashworth este unul dintre pionierii muzicii de club in spiritul Ibiza, promovând acest stil in Marea Britanie. A mixat prima oara in clubul Deja vu, un loc unde veneau des cei de la Happy Mondays si The Stone Roses. Trupa Dub Pistols a devenit celebra cu albumul din 1998, Point Blank. La Bucuresti, londonezii vor concerta in formula completa: Barry Ashworth (producator, voce), Jason O’Bryan (producator, chitara bas), Jean Claude King (chitara), Steve Hunt (platane), Tim Hutton (suflator) si Daren Ashford (tobe). Concertul Dub Pistols din Capitala este organizat de Sound&Image Events.