De Citit : Știri

AC/DC in Romania – o pacaleala israeliana

| 13 aprilie

Desi organizatorii Bucharest Rock Arena, PlayCool si One Event, au anuntat ca AC/DC va concerta in cadrul festivalului, pe data de 31 mai, totul s-a dovedit a fi o inselaciune.

"Pe 31 mai AC/DC nu canta in Romania. Este suta la suta. Avem contraconfirmare si de la agentul trupei cu care am vorbit in urma cu doua ore. Nu stim exact daca a existat vreodata un contract, cum arata acel contract, cu cine s-a semnat si asa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artistii romani. O sa analizam dupa aceea, maine, situatia si, daca vom considera s-ar putea sa fie un proces de imagine intre noi si PlayCool", a declarat Cristian Busuioc, managerul One Event, pentru Realitatea.net.

Ticketpoint.ro anunta: "Cumparatorii care doresc recuperarea contravalorii biletelor achizitionate sunt rugati sa returneze tichetele in locatiile din care au fost cumparate sau, in cazul cumpararii de pe Ticketpoint.ro, sa scrie o solicitare care sa contina numele pe care s-a facut comanda la [email protected]".

Pe site-ul oficial al formatiei AC/DC, se confirma faptul ca anuntul potrivit caruia formatia ar veni in Romania a fost total fals, se pare ca nimeni nu semnase vreun contract cu formatia. Anuntul oficial al formatiei AICI!

Vinovatii acestei intamplari se dovedesc a fi cei de la PlayCool, un grup de oameni de afaceri din Israel. Acestia se afla in Israel de o saptamana si si-au inchis telefoanele, dar nu inainte de a anunta cu surle si trambite mai intai ca AC/DC va canta la Bucuresti, iar mai apoi ca festivalul se amana.

"Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza, ci doar se amana", au declarat cei de la PlayCool.

Foto: ACDC.com