De Citit : Reviews

Top 10 Gourmets

| 17 octombrie

Eveniment exclusivist gastronomic cu specific japonez
Clujul a prins forma de sushi saptamana trecuta cu ocazia evenimentului gastronomic exclusivist ”Top 10 Gourmets”, gazduit de primul restaurant cu specific japonez din Cluj-Napoca: Tokyo Japanese Restaurant. Invitatul de onoare a fost Master Chef Masayoshi Kazato, care a gatit pentru cei 10 Gourmets preparate culinare rafinate si inedite, oferindu-le participantilor o experienta unica, prin diversitatea produselor aduse special din Japonia. Masayoshi Kazato este directorul Asociatiei de Sushi din Japonia, cunoscut datorita activitatii sale de mentinere a traditiei prepararii unui sushi autentic.
Cei 10 Gourmets s-au putut bucura de prezenta sa si de preparatele gatite de acesta, o parte dintre ei rezervandu-si inca de pe acum locul pentru urmatorul eveniment marca Tokyo Group. Seara a fost speciala atat datorita decorului de poveste, oferit de catre Ermiona, cat si degustarii de vinuri nobile, cu ajutorul partenerilor Nachbil. Companiile din Japonia, producatoare de sos de soia, wasabi si umeshu au sustinut si de aceasta data evenimentul: Yamasa, Kinjirushi, Choya.
Cat despre organizatori, acestia au promis ca surprizele nu se opresc aici si ca de fiecare data cand isi vor putea rasplati clientii cu evenimente gastronomice inedite, vor face acest lucru. ”Top 10 Gourmets” reprezinta evenimentul care marcheaza cea de-a doua venire a lui Masayoshi Kazato in Cluj-Napoca, eveniment ce confirma prezenta unui Top Japanese Cuisine’s Gourmets.
Tokyo Japanese Restaurant, care se afla de mai bine de noua ani pe piata clujeana ramane fidel traditiei japoneze si mentinerii acesteia in spatiul clujean si nu numai.
Tokyo Japanese Restaurant
Gheorghe Marinescu, 5, Cluj-Napoca
www.tokyorestaurant.ro