De Citit : Reviews

Cum a fost la Jaxx Rock Battle

| 02 aprilie

For those about to rock we challenge you
Sub motto-ul „For those about to rock we challenge you”, Jaxx Garajul Rock a dat startul competitiei muzicale de trupe rock locale, Jaxx Rock Battle. Competitia s-a desfasurat in perioada 27 Februarie – 21 Martie si a avut drept scop interactiunea directa dintre trupele rock aflate la inceput de drum si publicul clujean iubitor de acest gen muzical.
Toti iubitorii concertelor rock, s-au bucurat pe parcursul celor patru saptamani de competitie ascultandu-i live in 27 februarie pe cei de la Breakout, Rattlejack si Nota, in 6 martie au urmat cei de la STAS, The Supersuns, Funkorporation si S.I.T.A, iar pe 13 martie au cantat Anomaly si Vespera. Pe parcursul intregului concurs, publicul a avut rolul major de ,,jurati”, ei fiind cei ce au decis castigatorii fiecarei etape.
Punctajul fiecarei trupe a fost un mix intre punctajul offline, obtinut in seara concertului si punctajul online, obtinut prin acordarea unui like la melodiile intregistrate din timpul concertelor live postate pe pagina Garajului Rock. Astfel in marea finala din 21 martie s-au calificat Nota 173.4 puncte, S.I.T.A. cu 331.2 puncte si Vespera cu 290 puncte.
Castigatoarea Rock Battle-ului a fost Sound In The Attic (S.I.T.A.) cu un punctaj de 228 de puncte, urmata de Nota cu 204 puncte si Vespera cu 192 puncte. Marele premiu al competitiei Jaxx Rock Battle a constat in: o luna de repetitii la sala B. Sharp, o luna de cursuri la Rock Academy Cluj, intregistrarea unei melodii la Sysound Records & Studios, un photo shooting profesionist la It`s Private Studios si un concert la Garajul cu Rock.
Multumim tuturor partenerilor care ne-au sustinut in acest proiect, trupelor care s-au implicat si publicului foarte numeros care a participat la concursul nostru si au ajutat ca acest proiect sa fie unul de succes.