Silviu Popa & Dan Ursan
Am ales sa vi-i prezint impreuna pe Silviu si Dani pentru ca cei doi au crescut si s-au dezvoltat profesional cam in acelasi timp inca din perioada in care munceau impreuna la Ce?, din iunie 2010. Ascensiunea lor a fost una uluitoare si intr-un ritm accelerat ambii castigandu-si respectul colegilor de breasla si al clientilor lor. Actualul lor loc de munca este Toulouse Café –Brasserie, mediul perfect in care sa-si etaleze cunostintele si sa ofere tuturor oaspetilor localului experiente unice sI deosebite, dar si cadrul excelent in care sa se dezvolte continuu sprijiniti de echipa manageriala in frunte cu binecunoscutul Bogdan Gheorghiu.
Dani Ursan , avandu-l ca mentor, prieten si principal sustinator pe Vlad “Oasis” Buda care i-a transmis ”virusul” numit cafea, este unul dintre cei mai respectati, seriosi si bine pregatiti barista din tara, iar faptul ca nu lipseste de pe podiumul tuturor competitiilor nationale de barista, nu mai surprinde pe nimeni. Visul sau de a deveni campion national barista si implicit reprezentantul Romaniei la campionatul mondial World Barista Championship este doar o chestiune de timp pana sa devina realitate.
Silviu “Florin” Popa, un caracter debordant, posesor de o imaginatie sclipitoare exceleaza in arta mixologiei avand intr-un timp foarte scurt rezultate extraordinare in toate competitiile nationale de profil la care a participat, iar in palmaresul personal are deja o lista lunga de succese pe care sunt sigur ca va continua sa o imbogateasca. Pasiunea sa, insotita de multa munca si studiu neincetat il impune ca unul dintre cei mai de viitor barmani preparatori din tara care ne va reprezanta cu succes la nivel mondial. Desi fac parte din noua generatie de barmani, ei sunt probabil cel mai bun exemplu de urmat pentru foarte multi colegi, aratand inca o data, ca atunci cand pasiunea, munca, seriozitatea si setea de a fii cel mai bun in ceea ce faci se impletesc, rezultatele si recunostinta tuturor nu intarzie sa apara.
Am fost, sunt si voi fii un mare fun si sustinator al lor atat personal cat si profesional.
Sunt mandru si onorat ca sunt coleg cu voi si va doresc mult succes si Oaspeti Fericiti!
www.barmania.ro