De Citit : Interviuri

Interviu cu Bogdan Potra

| 11 ianuarie

1. Povestiti-ne putin despre istoria clubului 30 plus si despre elementele de noutate pe care le-ati adus pe piata cluburilor din Cluj?
Club 30 plus a aparut acum 11 ani, intr-un moment in care clujenii de peste 25-30 de ani nu se regaseau neaparat in tendintele muzicale de la acea vreme. Vroiau sa danseze si sa se distreze pe “muzica lor”, fie ca era din anii ’70-’80 sau chiar ‘50-’60. Cred ca si faptul ca am fost primul club retro cu ring de dans a fost pe placul clientilor. Original si emblematic pentru clubul nostru este semineul pe lemne, foarte apreciat in lunile de iarna, in fata caruia o bautura calda este savurata mult mai intens.
2. Ce tip de muzica si oameni gasim la dumneavoastra? Aveti o categorie aparte sau toata lumea este binevenita?
Muzica pe care o promovam in club 30 plus este muzica retro, iar oamenii care o indragesc – am constatat cu placuta surprindere – nu sunt doar cei cu varsta “30 plus” ci si tinerii sub 25 de ani. Toata lumea care apreciaza muzica de calitate, indiferent de varsta, si doreste sa se distreze alaturi de prieteni, este binevenita.
3. Care este secretul succesului si al faptului ca aveti cele mai tari petreceri de karaoke (si nu numai) din oras?
Faptul ca am fost consecventi pe parcursul anilor cred ca este cheia succesului nostru. La karaoke avem cele mai reusite petreceri pentru ca, la fel ca si cu muzica retro, am fost primii care am incercat asa ceva, aici bazandu-ne mai ales pe tineri, cu care am incercat sa rezonam.
4. Vorbiti-ne despre "acel ceva" pe care il are clubul 30 plus si numai el.
In primul rand este atmosfera pe care am cautat sa o cream, atat prin muzica cat si prin designul clubului. Localul se gaseste pe zidul cetatii medievale, conservat si pus in valoare recent, ceea ce ne-a inspirat cand am optat pentru amenajarile interioare care combina piatra, fierul si lemnul, avand ca piesa de rezistenta semineul clasic.
5. In afara de petrecerile generale, locatia se poate inchiria si pentru petreceri private sau corporate? Daca da, cum se procedeaza?
Pe langa petrecerile saptamanale, clubul gazduieste saptamanal petreceri private sau corporate. Oferta o adaptam in functie de preferintele clientilor (seri cu dans , de karaoke sau tematice).
6. Recent ati deschis si partea de lounge. Este o extensie a clubului sau se detaseaza ca fiind un nou concept?
Partea de lounge este situata la mansarda clubului 30 plus si e gandita cu mai multe functionalitati. Fiind un spatiu cu multa lumina naturala, mai “aerisit”, este foarte potrivit pentru conceptul de cafenea/bar de zi. Seara, el poate functiona fie ca o extensie, pentru grupuri de prieteni care vor sa discute fara a fi “acoperiti” de muzica de petrecere de la parter, sau de sine statator in cazul petrecerilor private, intrucat are sonorizare proprie.
7. Ce alte surprize/noutati ne pregatiti pentru anul acesta?
Surpriza e legata tot de partea nou inaugurata. Ne adresam in principal tinerilor care iubesc muzica live, dupa cum ne-o demonstreza saptamanal la seara de karaoke. Pentru ei, in special, vrem sa organizam auditii muzicale si sa ii poftim pe scena in serile de “talent show”, unde oricine are un talent muzical sau actoricesc are la dispozitie o scena ca sa ne demonstreze asta. Incercam in felul acesta sa promovam grupuri sau persoane mai putin cunoscute, sau chiar deloc cunoscute, dar talentate.