De Citit : Interviuri

Despre conceptul City Fusion

| 21 decembrie

De cati ani lucrati ca bucatar?
De 14 ani.
Cand v-ati dat seama ca aceasta este meseria pe care doriti sa o urmati?
Cand am inceput sa lucrez part time in domeniul hotelier (in timpul facultatii).
Ce inseamna bucataria indiana?
Diversitatea bucatariei cu numeroase ierburi si condimente (proaspete & uscate) si care exista de peste 500 de ani.
Care sunt mancarurile traditionale indiene?
Mancarurile tranditionale indiene sunt curry, masala, orezul si painea indiana.
Ce parere aveti despre bucataria romaneasca?
Este de fapt o fuziune a mai multor bucatarii diferite, cu mici modificari. De exemplu, mititeii si sarmalele sunt originare din Turcia, dar preparate din miel.
Din bucatariile lumii, în afara de cea indiana si de cea romaneasca, ce alta bucatarie va place sau va atrage in mod deosebit?
Aproape toate de la care pot invata si transmite mai departe: frantuzeasca, italiana, mexicana, oriental-indepartata, suedeza, africana, caribiana.
De cand lucrati la West City Hotel?
Din septembrie, dar e doar inceputul unui nou drum!
Ce este City Fusion?
City Fusion este un altfel de restaurant, reprezinta o diversitate de bucatarii originale si traditionale din diferite regiuni ale lumii.
Ce credeti despre echipa pe care o aveti la West City Hotel?
Echipa de aici este extraordinara, nimeni nu poate lucra singur si sa aiba, in acelasi timp, succes si impliniri profesionale.
Ce aspiratii aveti pentru 2011 in ceea ce priveste City Fusion?
Fiind un proiect nou, City Fusion tinteste sa starneasca interesul clientilor prin complexitatea preparatelor specifice anumitor tari, dar si prin calitatea serviciilor oferite. In fiecare luna vom avea un meniu dintr-o bucatarie diferita, pe langa cel a la carte.
Boney Silviera Chef West City Hotel – City Fusion