Locuri : Utile

Adax

Locul unde visele masinii tale devin realitate! Cu o istorie de mai bine de 20 de ani, Adax este una dintre cele mai vechi si mai experimentate firme de anvelope din Cluj ce ofera o gama variata de produse si servicii anexe, de la anvelope pentru toate buzunarele la jante de tabla si aliaj, baterii si bineinteles vulcanizare, iar din 2011 oferim si mecanica, reglaj directie, schimb ulei si filtre, diagnoza computerizata si hotel de anvelope.
Afacerea a inceput in 1990, iar in anul 1995 am fost printre primii promotori ai ideii ,,centru de anvelope” , care ofereau atat o gama variata de anvelope la vanzare cat si toate serviciile conexe. Spre deosebire de competitorii nostri din acea perioada, noi ofeream o gama foarte larga de anvelope, practic majoritatea marcilor de anvelope prezente pe piata romaneasca. Astazi ne face placere sa anuntam ca in anul 2011 firma noastra s-a situat pe un loc fruntas printre firmele certificate din tara.
Personalul nostru a fost selectat si pregatit in permanenta pentru a asigura clientilor servicii profesionale si de calitate, fapt recunoscut in anul 2007 prin acordarea certificatului TUV pentru servicii, in sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000. In vederea cresterii nivelului de calitate a serviciilor oferite, ADAX COM a incheiat un parteneriat cu MICHELIN, unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume, recunoscut pentru calitatea produselor sale. Acest parteneriat consta printre altele, intr-o certificare a calitatii serviciilor oferite, a indeplinirii unui standard ridicat in profesionalism, eficienta si competivitate. Dispunem in permanenta de un stoc suficient de anvelope pentru a asigura necesarul pietei locale si nu numai.
La noi puteti beneficia de un spatiu de relaxare dotat cu aparat de cafea gratis, ceai, ciocolata calda si televizor sau Internet Wireless gratuit. In plus, puteti observa modul cum se lucreaza la autovehicul pe un ecran mare direct in sala de asteptare. In decursul anilor, pozitia fruntasa in piata de anvelope din oras a fost recunoscuta de catre Camera de Comert si Industrie Cluj prin diplome si medalii.
Va asteptam cu drag la noi pentru a va echipa masina pentru sezonul rece!