Locuri : Food

Deutsches Haus

Restaurantul-berarie cu specific german a devenit deja cunoscut in randul localurilor clujene. Localizat la doua minute de Sala Sporturilor “Horia Demian” si la cinci minute de Cluj Arena, se adreseaza tuturor clujenilor si oaspetilor Clujului in egala masura.
Fiind amenajat intr-o casa privata, restaurantul a pastrat elementele de decor personal, iar un semineu cu lemne incalzeste si intareste atmosfera familiara, creandu-se astfel un local unde primeaza cultura germana asociata cu produse autentice si ambianta rustica. Restaurantul se mandreste cu un meniu variat care cuprinde produse culinare cu specific nemtesc si austriac printre care se numara Ciolanul la cuptor cu Sauerkraut, Zwiebelrostbraten (friptura de vita in sos de rosii), Wiener Schnitzel, Tiroler Grostl, Thuringer Bratwurst cu hrean si mustar si deliciosul desert Kaiserschmarrn (adus direct de pe partiile din Austria).
Pe langa specialitatile culinare puteti savura peste 30 de sortimente de bere, dintre care se diferentiaza berea la draft de renume precum Warsteiner, Konig Ludwig sau Weihenstephaner.