Pareri

0 de voturi / 0,00 rating

Sunt 2 comentarii despre Protectia Consumatorului

 

Protectia Consumatorului

Adresa:
Telefon: (+40) 264 431 368
Tip: Telefoane Utile

LOCATIE FAVORITA PENTRU:

Pe harta:

Pareri:

2 comentarii despre acest articol
 • protectia cumparatorului cluj napoca
  Voteza comentariul: imi place nu-mi place Rezultat: 0
  07 Aprilie 2013 08:36

  am sunaqt duminica dimineata ora 8 30 la protectia consumatorului cluj napoca pentru a face o reclamatie in legatura cu un produs(o sticla de lapte cumparata de la hala agroalimentara din raionul lactate,care era facut probabil cu 98 la suta apa si doi la suta lapte praf si vandut ca lapte de vaca)si nu a raspuns nimeni la telefon de doua ori la rand.deci sunt nemultumit de serviciile oferite,deoarece luni nu pot sa mai dau de vanzatoarea respectiva care ar trebui sa fie autorizata si sa aiba acelasi stand unde vinde.sunt sigur ca luni cand merg sa fac reclamatie nu o sa stie nimeni de unde a aparut femeia si cine este,desi vindea la unul din standurile care necesita autorizatie pentru vanzare.

 • protectia cumparatorului cluj napoca lasa de dorit
  Voteza comentariul: imi place nu-mi place Rezultat: 0
  02 Mai 2013 20:27

  Am sunat si eu dar se pare ca aici nu raspunde nimeni. Eu inclin sa cred ca nesimtirea din acest oras face ca toate purtarile de prost gust sa fie sustinute...sau chiar incurajate! Sa speram ca poate cineva la un moment dat va raspunde la nenorocitul ala de telefon si va asculta nemultumirile oamenilor.

  Totusi nu ma voi opri la imi arata nemultumirea fata de o companie de Taxi, SC MC ALEX & DUCU SRL, din Cluj Napoca. Soferul, foarte religios se pare, nu a vrut sa-si dea muzica mai incet pe motiv ca este firma si masina lui. Dar oare, faptul ca eu sunt client conteaza? Sau pur si simplu sunt un sac de cartofi??? Eu cred ca si bunastrarea mea conteaza, nu numai a lui. Eu am fost cu bun simt si l-am rugat sa opreasca radioul pret de 10 minute cat dura sa ajung acasa. Nu cred ca am cerut atat de mult....

  Sunt de 2+ ani in Cluj iar pana acum nu am vazut decat putin oameni cu bun simt...si aceia dintre batranei....Oare generatia asta noua e atat de nesimtita?

  In speranta ca, atunci cand voi pleca din Cluj, voi putea gusta ceva dulce, va ureza numai bine, voua, cititorilor.

Ai ceva de spus?

 
 

 

LightCinema

LightCinema
 

Cele mai comentate

Cele mai votate

Cele mai vizitate