Pareri

0 voturi / 0,00 rating

0 comentarii despre acest articol

 

Targul de turism Touristica - Alege destinatia vacantei tale!

Status: In festival
Acces: Intrarea libera
Organizator: Libero Events

Descriere:

La Touristica, 22 – 24 martie

Targul de Turism Touristica vine cu vacante ''Tailor Made'' intre 22 si 24 martie 2013 la Polus Center. Vacantele Tailor made sunt vacante croite exact pe masura dorintelor si a bugetului turistului.

Pe parcursul celor 3 zile, la Polus Center in cadrul Targului de Turism Touristica in Cluj-Napoca vor fi peste 60 de expozanti printre care agentii de turism, reprezentante turistice, hoteluri si publicatii de profil. Acestia vor prezenta diverse destinatii de vara atat din Romania cat si din strainatate, dar si destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism de tratament, turism cultural si de business cu reduceri aplicate in cadrul targului cu pana la 35%.

Iata cateva dintre ofertele pe care le veti gasi la targ: Bronz pe cele mai renumite plaje Grecia, tara care atrage cei mai multi turisti romani in perioada verii, in ultimii ani, ofera variante de cazare in Halkidiki la un tarif de 49 euro/pesoana/sejur, fara transport si masa inclusa, intr-un hotel de 4*, sau in Insula Rodos cu mic dejun inclus, transport - avion, taxe, transferuri, tariful este de 212 euro/persoana.

In insula Creta, tariful pentru 7 nopti cazare in camera dubla/demipensiune/bilet de avion/transport/taxe aeroport, pretul incepe de la 395 euro. Destinatia anului 2013 este Sri Lanka, Paradisul pe Pamant la un pret accesibil, destinatie stabilita de cele mai renumite site-uri de turism.

Supranumita "Perla Oceanului Indian" sau "Insula Zeilor" este o destinatie ce poate fi vizitata pe tot parcursul anului, iar in perioada urmatoare pretul porneste de la 864 euro/persoana/7 nopti cazare/hotel 4*/demipensiune cu transport Bucuresti - Colombo – Bucuresti.

Nu uitati de croaziere, circuite culturale, vacante de aventura sau city-break-uri!

Organizatorul acestui targ este Libero Events, ce organizeaza si alte expozitii precum Deco Show, Health & Beauty Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri si seminarii. 

www.touristica.ro

Acest eveniment a avut loc in:

Polus Center Cluj - Napoca
Vi, 11 Noi 2011 - pana - Du, 13 Noi 2011
Vi, 23 Mar 2012 - pana - Du, 25 Mar 2012
Vi, 02 Noi 2012 - pana - Du, 04 Noi 2012
Vi, 22 Mar 2013 - pana - Du, 24 Mar 2013

EVENIMENT FAVORIT PENTRU:

Pareri:

0 comentarii despre acest articol

Ai ceva de spus?

 
 


 

LightCinema

LightCinema