Evenimente : Expo

Targ traditional de Toamna

Targ traditional de Toamna
10-14 octombrie 2012
Targ national cu vanzare de bunuri de larg consum
Complexul comercial REAL – Cluj Napoca
Toamna se culeg roadele muncii de peste an. Asa ca, va invitam toamna aceasta in perioada 10-14 octombrie 2012, la Targul Traditional de Toamna, in Complexul comercial Real- Cluj Napoca, targ organizat de catre firma OZZY GRUP. Targul general cu vanzare de bunuri de larg consum ofera publicului clujean, pe parcursul a cinci zile oportunitatea de a-si umple camara cu produse tarditioanale direct de la producatori.
Produse care se pot expune si vinde:
– flori, aranjamente florale, lumanari parfumate
– imbracaminte, lenjerie, incaltaminte, marochinarie
– produse cosmetice si de intretinere a sanatatii
– bijuterii si gablonturi
– dulciuri, produse culinare, jucarii, carti, decoratiuni interioare
– sticlarie, artizanat
– mic mobilier
– orice alt produs pretabil a se expune si vinde, in ton cu tematica
Deviza expozitiei: ”Toamna aceasta se culeg preturile mici! la Galeria REAL
Acestea sunt numai o parte din multitudinea de surprize cu care sunt asteptati clujenii la Targul Traditional de Toamna, organizat de firma OZZY GRUP. Vom imparti gratis pixuri pentru scoala copiilor insotiti de parinti si surprinsi cumparand produse de la standurile expozitionale. Iar duminica, 14 octombrie va avea loc marea extragere. Cinci dintre cei care fac cumparaturi din cadrul targului vor castiga cate un calculator de mana. Imbinand traditia cu spiritul cosmopolit al Clujului, producatorii prezenti la Targul Traditional de Toamna asteapta vizitatorii cu produse proaspete si de calitate, expuse in diverse variante, menite sa atraga cumparatorii de toate varstele si sa creeze o atmosfera specifica de toamna.
Targul va fi deschis zilnic in perioada 10-14 octombrie 2012, cu un program de vizitare intre orele 09.00- 21.00 si intrare libera.