Evenimente : Concerte

Tom Jones live la Cluj-Napoca

Tom Jones revine in Romania cu un show live magic! Este a cincea oară când muzicianul britanic va susține un concert în România, dar pentru prima oară când va cânta pe o scenă din Cluj-Napoca. Tom Jones va exalta publicul roman cu melodiile sale legendare – It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, I’ll never fall In Love Again si If I Only Knew.

Tom Jones si cariera sa muzicala de peste cinci decenii au castigat sufletele iubitorilor de muzica si admiratia criticilor. Artistul s-a facut remarcat prin show-urile live desavarsite si cele peste 40 de albume inregistrate.

Tom Jones este un artist complet. Numeroasele hit-uri ajunse pe primele pozitii in topurile muzicale internationale, turneele si show-urile spectaculoase in Las Vegas l-au tinut mereu in mintea si sufletele fanilor. Artistul s-a reinventat inca o data si ca antrenor al celebrei emisiuni The Voice UK.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, de la Sala Polivalenta BTarena Cluj-Napoca sunt disponibile pe iaBilet.ro, Eventim.ro si https://tomjones.emagic.ro.

Partener media principal: Magic FM Romania.

Acces minori: Accesul copiilor mici la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg să vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varstă. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

TEREN VIP – 427.5 lei + taxe – pret final 475 lei
TRIBUNA 1 – 355.5 lei + taxe – pret final 395 lei
TEREN PREMIUM – 310.5 lei + taxe – pret final 345 lei
TRIBUNA 2 – 256.5 lei + taxe – pret final 285 lei
TRIBUNA 3 – 202.5 lei + taxe – pret final 225 lei
TRIBUNA 4 – 130.5 lei + taxe – pret final 145 lei