Evenimente : Altele

Targul de universitati internationale la Cluj-Napoca

Studiul in strainatate este accesibil si din ianuarie
Universitatile din Danemarca, Marea Britanie și Olanda își deschid programele si in ianuarie 2013. Facultatile au exact aceeasi structură, iar la terminarea studiilor, studentii obtine aceeasi diploma, dar in loc sa termine in vara, vor termina in lunile de iarna. In plus, concurența fiind mai mică, admiterea este mult mai usoară.
Cei interesati pot afla mai multe detalii direct de la reprezentantii universitatilor din strainatate prezente la cea de-a 11 a ediție RIUF, the Romanian International University Fair, cel mai mare targ de universitati internationale din Europa de Sud Est, ce are loc pe 20-21 octombrie in Bucuresti la Sala Palatului si pe 23 octombrie in Cluj Napoca la Casa de Cultură a Studentilor.
Aici pot afla povesti de succes ale tinerilor romani care au studiat sau inca mai studiaza in strainatate, pot participa la sesiuni de prezentari ale diferitelor sisteme academice sau pot fi admisi pe loc. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.riuf.ro.
Sustinatorii RIUF sunt: Intact Media Academy Partenerii media ai RIUF sunt: 9 AM, Biz Camp, Business24, EDU Manager, Edu News, Ejobs, România Liberă, România Pozitivă, Vinsieu, Wall-Street, Ziare.com, 24Fun, Zile si Nopti, infoLocal, Foaia Trasilvana, Ziarul Faclia, Student in Provincie, ClujLife, Evenimente in Cluj, Stiri de Cluj, eMaramures, Turda News, Informatia de Alba, I love Cluj, Mironeasca.com, Radio Cluj, Radio Transilvania.
Partenerii institutionali ce contribuie la succesul evenimentului: British Council, CampusFrance, Comisia Fulbright, DAAD, Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Partenerii educaționali ce sustin RIUF sunt: AEGEE, AISEC Cluj, ASB, GRASP Cluj, OSE, ODAS, SSE.
Contact:
Alexandra Sabou Coordonator Regional RIUF
0746.165.398
[email protected]