De Citit : Știri

Whitney Houston a povestit cum a fost salvata de mama sa

| 14 septembrie

Viata de vedeta te urca pe culmile extazului. Decaderea poate fi din pacate la fel de spectaculoasa. Multe staruri au trait infernul pe pielea lor. De acolo, doar iubirea cea mai pura te mai poate scoate. O marturie cutremuratoare a cantaretei Whitney Houston, care povesteste in talk-show-ul lui Oprah Winfrey, cum a fost salvata de mama sa care-si voia copilul inapoi.
"Intr-o zi, a aparut mama pe usa casei mele… Pare destul de amuzant, dar acum ma uit in urma si vad dragostea si pasiunea pe care mama mea le are, a avut-o pentru mine… si a intrat insotita de politisti. si a spus: daca misti, Bobby, o sa te puna la pamant! Nu fa nici o miscare! si el statea acolo asa… Era speriat. si a spus: sa plecam! A inteles. A spus: nu vreau sa te pierd pentru nimic in lume, nu fac asta! Imi vreau fiica inapoi! Te vreau inapoi! Vreau sa vad stralucirea aceea in ochii tai, lumina din ochii tai", a povestit cantareata.
Whitney a depasit cu mari dificultati o perioada extrem de grea, marcata de un mariaj agitat cu muzicianul Bobby Brown. Violenta si drogurile au distrus casnicia celor doua vedete si le-au ruinat carierele.
Citeste mai mult pe Realitatea.net.