De Citit : Știri

Olimpia Cluj-Napoca in Uefa Women’s Champions League

| 21 septembrie

Pentru prima data in istoria fotbalului din Romania, o echipa depaseste faza grupelor UEFA Women`s Champions League si se califica in saisprezecimile competitiei ! Olimpia Cluj-Napoca, echipa reprezentativa a Clujului la nivelul fotbalului feminin, continua sa uimeasca atat suflarea fotbalistica din Romania, cat si pasionatii fotbalului din intreaga Europa.
Dupa ce a castigat titlul de Campioana a Romaniei si Cupa Romaniei in sezonul 2010-2011, cu victorii pe linie, a fost repartizata in UEFA Women`s Champions League, in grupa de calificare de la Sarajevo, impreuna cu Campioanele Bosniei-Hertegovinei, Turciei si Lituaniei. Rezultatele (3-1 cu SFK Sarajevo, 4-1 cu Beledyiespor-Instanbul si 5-0 cu Gintra Universitetas), sunt relevante pentru a reflecta pasiunea pentru sport si seriozitatea acestor fete.
Ajunse in faza saisprezecimilor, sortii au desemnat echipa Olympique Lionnais drept adversara intr-o dubla mansa eliminatorie. Olympique este “Barcelona“ fotbalului feminin, posesoarea trofeului si echipa care detine in patrimoniu cele mai mari stele europene din fotbalul feminin la ora actuala. Este un adversar redutabil, cel mai dificil posibil, insa cel mai potrivit pentru un spectacol fotbalistic de inalt nivel. Cu toate ca media de varsta a clujencelor este de 18 an, fetele isi doresc si spera sa obtina un rezultat pozitiv.
Meciul tur se disputa la Cluj pe stadionul “Dr. Constantin Radulescu” (CFR 1907 Cluj), miercuri, 28.09.2011, de la ora 16.30 si returul la Lyon, Stade de Gerland, miercuri, 5.10.2011, de la ora 19 (ora locala). Ambele partide vor fi transmise in direct de TVR 2 si Europsort (fr).
Asteptam cu mare drag publicul la stadion, pentru a asista la cel mai important eveniment fotbalistic din acest sezon. Studentii si elevii au intrare libera, pe baza carnetului de elev sau student.
Pentru celelalte categorii de public, pretul biletelor este unul simbolic – 5 RON.
http://www.olimpiacluj.ro/