De Citit : Știri

My Bloody Valentine este liderul detasat al box-office-ului romanesc

| 19 februarie

In urma acestui week-end, aproximativ 16.500 de spectatori au ales sa vizioneze “Infern de ziua indragostitilor” (“My Bloody Valentine”), un terifiant horror 3D, situat departe de orice experienta romantica, care a devenit liderul detasat al box-office-ului romanesc.

In doar trei zile de la premiera sa in cinematografele Movieplex, The Light, Hollywood Multiplex si in reteaua Cinema City din Timisoara, Bacau si Cluj, filmul “Infern de ziua indragostitilor a generat incasari de aproximativ 381.750 lei.

La o diferenta de peste 3000 de spectatori, horror-ul 3D a fost urmat de “Pantera Roz 2” si de “Razboiul mireselor”, care a adunat un numar de aproximativ 11.300 spectatori.

Cu aproximativ 850 de spectatori in avanpremiera, filmul “Infern de ziua indragostitilor” s-a bucurat de un succes rasunator de casa in special la cinematograful Movieplex, unde in timpul week-end-ului a fost vizionat de aproape 4000 de romani.

Liderul box-office-ului romanesc din aceasta saptamana, “Infern de ziua indragostitilor”, deschide universul terifiant al calatoriei in lumea horror-ului 3D aducand pe marile ecrane un cosmar demult ingropat, care de Ziua Indragostitilor prinde viata in cea mai infricosatoare experienta 3D a anului.

Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind ,,cel mai bun film horror al tuturor timpurilor”, “Infern de Ziua Indragostitilor” foloseste tehnologia 3D pentru a transpune publicul in mijlocul unui cosmar de un realism de-a dreptul terifiant.

Incepand cu saptamana viitoare, filmul Infern de ziua indrgostitilor va putea fi vizionat si la cinematograful Cinema City din Iasi.