De Citit : Știri

Edward Maya si Vika Jigulina cu Stereo Love, pe locul 3 in UK Singles Top 100 (Video)

| 18 mai

Edward Maya, Vika Jigulina si celebra Stereo Love sunt in continua ascensiune. Dupa listarea in toate topurile, atat romanesti cat si din strainatate, Stereo Love este power-play-ul tuturor cluburilor nationale si internationale, hit-ul lui Eduard Maya incepand sa cucereasca deja lumea intreaga.
Rand pe rand, piesa a luat cu asalt topurile de specialitate din tari ca Rusia, Italia, Polonia, Ungaria, Grecia, Austria, Germania si multe altele, ocupand aproape de fiecare data locul 1, iar culmea succesului parea sa fie includerea piesei in European Top 100, intre primele 10 pozitii si listarea in topul Billboard.
Dar megahit-ul Stereo Love nu se opreste aici! A venit randul Angliei sa recunoasca valoarea incontestabila a hit-ului Stereo Love. Astfel, in cea mai recenta editie a celebrului top “OFFICIAL UK SINGLES TOP 100”, piesa ocupa locul 4, locul 3 fiind ocupat de nimeni altul decat Usher ft Will I Am.

Superhit-ul Stereo love este licentiat de catre Cat Music la cele mai puternice label-uri din tari precum Rusia, Comunitatea Statelor Independente, Italia, San Marino, Vatican, Bulgaria, Franta, Benelux, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Africa de Sud, America de Nord, Centrala si de Sud, Anglia, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, fiind piesa cu cea mai mare raspandire internationala din Romania.
In prezent, Stereo Love este promovat in SUA, Anglia, Asia, Australia.