De Citit : Interviuri

Pasiune, stiinta si bunastare…

| 18 octombrie

… toate intr-un sigur roll; sushi roll!
Pentru aceasta editie am ales sa va prezint echipa de la SushiCluj si anume pe cei 4 baieti care ne livreaza oriunde dorim o gama extrem de variata de sushi si alte preparate japoneze. Ionut, Vlad, Serban si Aurelian mi-au povestit cate putin despre implicarea lor in acest business si despre pasiunea lor pentru mancarea si cultura japoneza. Ma bucura tare mult cand am ocazia, placerea si onoarea sa lucrez cu o echipa tanara, entuziasta si care gandeste si functioneaza pe principiul “out of the box”.
Va invit asadar sa aruncati o privire in lumea lor, o lume care ne incanta privirea, ne hraneste trupul si ne imbogateste mintea.
1. Ionut, care a fost motivul care te-a determinat sa iti deschizi o afacere in acest domeniu? Care sunt cele 3 elemente care va diferentiaza de competitorii locali?
Mi-am dorit ca dupa terminarea facultatii sa imi incep propria afacere. Am studiat putin piata, am adaugat putina pasiune pentru sushi, mi-am adunat o gasca de prieteni si am facut demersurile. Unul dintre elementele care ne diferentiaza de competitori cu siguranta este faptul ca suntem o echipa tanara, ambitioasa si incapatanata si privim acest business ca o pe joaca mai serioasa. Pentru noi primeaza doua lucruri: clienti multumiti si continua inovare/imbunatatire a serviciilor.
2. Vlad, din cate am aflat tu nu esti fan peste crud, dar iti place sa gatesti. Pregatesti si o parte din comenzi sau deocamdata, impreuna cu Ionut, te ocupi de partea administrativa?
Corect, eu nu sunt fan peste crud, dar sunt fan a culturii japoneze. La noi in echipa fiecare se implica in orice atunci cand este nevoie de ajutor. Atat eu cat si Ionut ne ocupam de la management pana la livrare, aprovizionare si ce mai apare.
3. Serban, tu esti cel mai glumet din echipa, povesteste-ne cum e o zi la SushiCluj si spune-ne de unde sau de la cine “ai furat” meseria, asta in cazul in care nu este o informatie “confidentiala”?
O zi la SushiCluj este o imbinare perfecta intre munca si prietenie. Este antrenanta, amuzanta si implica multa pasiune pentru sushi! Si da, recunosc, sunt cel mai glumet si mai direct din echipa. Cat despre “meserie” totul a inceput din pasiune si fiind un perfectionist am incercat sa invat de la cei mai buni. Am gasit un bucatar japonez care m-a invatat multe secrete din arta pregatirii mancarurilor japoneze. Ce imi place la noi este faptul ca in fiecare zi implementam o noua idee/preparat, deci nu suntem plictisitori.
4. Aurelian, povesteste-ne despre experienta ta in domeniu si recomanda-ne 3 preparate delicioase din meniul vostru.
Daca Serban a fost catalogat cel mai glumet atunci eu ma incadrez in “cel mai serios”. Experienta mea in bucatarie a inceput de multi ani si am perfectionat-o atat in tara cat si in strainatate. Am lucrat in domeniul gastronomic in Anglia, Franta, Germania, dar bucataria japoneza am invatat-o si am descoperit-o in Romania. Mi-e destul de greu sa recomand doar 3 preparate, dar daca atat am voie incepem cu specialitatea “casei” Rainbow Oshizushi, continuam cu sushi cu somon picant si ceva mai pentru gusturile europenilor, Philadelphia Roll. Pofta buna!
5. Baieti, care este pasul urmator? Eu (si multi altii cu siguranta) as dori sa deschideti cat de curand si un restaurant, cu program de luni pana duminica, daca se poate non-stop. Ce spuneti?
Atat prietenii cat si clientii ne intreaba acest lucru. Da, este in plan, lucram la idee si o vom implementa … dar mai multe in urmatorul interviu. Pana sa ne vizitati in prima noastra locatie venim noi catre voi, fie acasa, fie la birou.
Acestea fiind scrise as vrea sa va reamintesc unde ii gasiti pe baieti, in sensul de a comanda sushi, desigur!
Au asa: Site – www.sushicluj.ro
Numere de telefon pentru comenzi: 0755 701 885 / 0721 036 590
Facebook: http://www.facebook.com/sushicluj, aici va tin la curent zilnic cu cele mai delicioase si accesibile oferte/promotii. Nu ezitati sa dati like, pe langa oferte veti avea parte si de o doza zilnica de buna dispozitie!
Isi fac bine treaba, va spun eu! Baietii sunt pusi pe fapte mari si sunt extrem de creativi asa cum puteti observa si pe coperta revistei noastre!
Succes pentru baieti, iar voua pofta buna!