Pareri

0 voturi / 0,00 rating

0 comentarii despre acest articol

 

Noutati cinematografice in 2012

 

Capete de afis la care nu ne asteptam Cu filme bune (The Tree of Life, Melancholia, Drive, La Vida de los peces, PINA, Crazy, stupid, love) si cu rele (Abduction, Breaking Dawn, Cars2) filmele anului 2011 ne-au scos din casa, ne-au facut sa radem, sa ne speriem sau sa fim impresionati de efectele speciale.

Pentru 2012, anul in care asteptam Apocalipsa si aici ma refer la inca un film despre apocalipsa – Take Shelter, cinematografia de la Hollywood se anunta mai atractiva decat in ultimii doi ani. Printre titlurile cu rezonanta pregatite pentru anul ce sta sa inceapa cred ca e suficient sa amintim The Avengers, Men in Black III, The Dark Knight Rises si The Hobbit pentru a va convinge sa petreceti mult timp liber in cinematografe.

Dar, pana sa ajungem la aceste patru mari titului, 2012 ne va intampina cu multe gale, in care tot ce a fost mai bun in 2011 va fi premiat. Pana la Oscaruri, avem la sfarsitul lui ianuarie premiile Golden Globe, iar in cinematografe ne asteapta The Iron Lady, povestea doamnei de fier, Margaret Thatcher, interpretata de Meryl Streep si inca o parte din franciza cu vampiri si varcolaci Underwold. Luna februarie ni-l aduce in prim plan pe Nicolas Cage in rolul lui Johnny Blaze, cunoscut si ca Ghost Rider.

Pana sa vina primavara ne mai incalzim cu Chronicle, povestea unor adolescenti care se trezesc cu puteri inimaginabile si Safe House, un film de actiune cu Denzel Washington si Ryan Reynolds. Cand primavara isi face simtita prezenta, cinematografele ne asteapta cu The Hunger Games si o reuniune de familie cu baietii din prima placinta americana.

Dupa ce in 2011 Captain America, Thor si The Green Planet ne-au introdus din nou in panteonul cu zei si supereroi Marvel, 2012 ii aduce pe toti impreuna intr-un film plin de actiune si adrenalina, The Avengers. In iulie Christopher Nolan incheie triolgia Batman cu ultimul film, The Dark Knight Rises. Toata lumea se intreaba daca va fi la fel de bun ca precedentul, daca Nolan a gasit pe cineva la fel de bun ca regretatul Heath Ledger pentru a i se opune lui Batman, dar cred ca raspunsurile vor veni abia cand totul se va incheia. Cam tot in aceeasi perioada franciza Spiderman porneste din nou de la zero cu un prim film intitulat The Amazing Spider-Man.

Nu am sa va mai port prin toate filmele importante din 2012, dar va mai spun ca pana la mult asteptatul The Hobbit, regizat de Peter Jackson, fanii basmelor se vor bucura de inca o adaptare a Albei ca Zapada, iar cei ai desenelor animate vor da din nou nas in nas cu traznitii din Madagascar. Indiferent de ce gen preferati sunt sigur ca in oferta anului 2012 o sa gasiti ceva pe gustul dumneavoastra, iar la final ca o mica rugaminte va rog sa fiti atenti si la cinematografia romaneasca si in special la cea independenta care ne incanta an de an cu filme senzationale.

La Multi Ani si vizionare placuta!

www.FilmSinopsis.ro

Cuvinte cheie:

the tree of life    melancholia    drive    la vida de los peces    pina    crazy    stupid    love    abduction    breaking dawn    cars2    the avengers    men in black iii    the dark knight rises    ghost rider   

Pareri:

0 comentarii despre acest articol

Ai ceva de spus?

 
 

 

LightCinema

LightCinema